Anbringelse af børn og unge​

I Danmark antages det, at ca. 14.000 børn og unge er anbragt uden for eget hjem. På Solstrålen er vi bevidste om, at vi er med til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave gennem anbringelse af børn og unge. Vi har børn og unge fra flere forskellige kommuner - heriblandt Odense og Aarhus.

Vores kerneværdier

Statistikkerne viser desværre, at anbragte børn og unge generelt klarer sig dårligere som voksne i forhold til uddannelse, trivsel og socialt netværk. Dette arbejder vi ihærdigt imod.

I forbindelse med anbringelse af børn og unge prioriterer vi uddannelse højt. Det er en forudsætning for at få et arbejde som voksen og derigennem blive selvforsørgende. Vi har en meget kompetent medarbejdergruppe bestående af pædagoger og lærere, der kan fastholde og motivere.​

Gennem familielignende rammer bliver børnene og de unge konstant stimuleret i forhold til at udvikle sociale kompetencer. Idræt og andre fritidsinteresser er af høj prioritet, da holdsport udvikler uvurderlige kompetencer i forhold til at indgå i et socialt fællesskab.

Mere information om anbringelse af børn og unge

Ønsker du at vide mere om anbringelse af børn og unge på Solstrålen, står vi altid parat med information, råd og vejledning.

Anbringelse af børn og unge udenfor hjemme i famillielignende rammer

Læs mere om indhold i tilbuddet​

Pædagogisk opholdssted

Flovtvej 54

6100 Haderslev​

Telefon: 74 58 55 55

E-mail: solstraalen@flovt.com

Forstander: Thomas Brix, tlf: 30 58 24 64

Stedfortræder: Lene Klinkowsky

tlf: 60 13 52 99